CEH ve CHFI Eğitimleri

Harun ŞEKER

Özgeçmişim yok. Kısa olanı bile...

You may also like...

7 Responses

  1. ozan says:

    Şimdi CHFI mi olmalı 🙂

  2. Seker says:

    Aslında CHFI olmayı düşünmüyor değilim. Ancak CHFI eğitiminin yalnıza İstanbul ve Ankarada veriliyor olması benim için büyük bir sorun. Diğer büyük bir sorun ise CHFI eğitimi için istenen ücretlerinin -bence- yüksek olması.

    CHFI eğitimi için harcamam gereken yol parası ve eğitim ücreti bir araya geldiğinde benim için çok yüksek bir maliyet ortaya çıkıyor. Bu durumda yapılacak en iyi şey oturup kafa patlatmak ve halihazırda internet ortamındaki CHFI kaynaklarına çalışıp CHFI sınavına girmeyi denemek…

  3. ozan says:

    Hocam , eğtime ne gerek var slaytlar ve bir kaç eğitim videosu ile hazırlanabiliriz.
    Kendi kendimizi eğitmek zor olmasa gerek ….

  4. Osman says:

    Şimdi academytech den ceh eğitimi alabilirmiyiz anlamında bu tartışma? Memnuyet nedir MCSE eğitimleri gibi değildir umarım. (En iyi reklam bireysel reklamdır Academytech çalışanı varsa bu yazımı iletsinler)

  5. seker says:

    Ben yalnızca bu eğitimlerin Türkiye Distribütörü oldukları için CEH ve CHFI konularında Academytech den e-posta yoluyla bilgi aldım ve aldığım bilgileri burada paylaştım.

    Açık konuşmak gerekirse Academytech’den her hangi bir eğitim almadım. Ne kadar başarılılar, ne kadar verimliler, öğrenci memnuniyeti ne seviyededir bilmiyorum. Bu yüzden alın veya almayın diyemem. Bu noktada Academytech eğitimlerine katılan arkadaşların fikir beyan etmesi daha yerinde olur…

  6. epinefrin says:

    Ceh sınavına nasıl katılabilirim ? ;Ücret olarak ne kadar dır ?

  7. ozan says:

    Sınav ücreti 250$, Yetkili vue veya prometric sınav merkezi olan herhangi bir firmadan sınava girebilirsiniz..

    http://www.prometric.com/EC-Council/default.htm adresinden veya http://www.pearsonvue.com/ adresinden EC-COUNCIL sınav merkezlerini bulunduğunuz il için araştırabilirsiniz.
    Yetkili vue veya prometric sınav merkezi olan herhangi bir firmadan sınava girebilirsiniz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CEH Türkiye Hosting Sponsoru